Northern Viking Jewelry® Steel Thor's Hammer-Korvakorut

Tuotenro: NVJKK039

Varastossa

19,90 €
14,93


Northern Viking Jewelry® Steel Thor's Hammer-Korvakorut

Thorin Vasara:
Sotalaiva odottaa. Soturikuningas miehineen istuu puoliympyrään kylän sokean tarinankertojan ympärille. Kuningas ottaa kaulaltaan Thorin riipuksen ja ojentaa sen tarinankertojalle. “Kerro meille Thorin, Odinin pojan kamppailusta, jotta mieheni saavat rohkaistusta.”, kuningas sanoo. Tarinankertoja tarttuu koruun ja sulkee silmänsä. “Minä näen kaiken uudelleen ja kerron niin kuin tapahtunut on.

Thor, Odinin poika, seilasi näitä meriä miestensä kanssa. Heidän laivansa saavutti avomeren, ja laineet kävivät suurten käräjäkivien korkuisina. Yhtäkkiä taivas tyyntyi ja samoin meri ja meren aallot. Meri oli kuin vasta puhelluttua lasia. Sitten kaikkialla kiehui, aurinko pimeni ja meren syvyyksistä nousi esiin Midgårdsormen, suuri käärme, joka kietoi valtaisan ruumiinsa laivan ympärille. Miehet tarttuivat pelottomina miekkoihinsa, mutta kaikkein pelottomin heistä oli Thor, joka tarttui vasaraansa Mjölneriin. Tarttuessaan aseeseensa Thor huusi voimasanoja, ja äkkiä taivas tummui ja kaikkialla salamoi, ja kaikki taivaan ja myrksyn voimat olivat hänen, Thorin vallassa. Suurella ukkosen voimalla Thor löi käärmeen ja teki sen nahkasta miehilleen panssarit. Thorin voima on tässä korussa. Kanna sitä ylväästi ja pelottomana.”

- Korkeus: 1 cm
- Leveys: 0,9 cm
- Materiaali: 316L Teräs
- Hinta sisältää 2 kpl (parin)

Korvakorut toimitetaan uniikissa Northern Viking Jewelry®-Juuttipussissa. Korun mukana toimitetaan pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewlery®-koruja ja korujen tarinoita.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Northern Viking Jewelry® Kuningasketju Sudenpäillä + Knotwork Northern Viking Jewelry® Kuningasketju Sudenpäillä + Knotwork
67,43 €
Northern Viking Jewelry®-Riipus "Eternity Knotwork Thor's Hammer" Northern Viking Jewelry®-Riipus "Eternity Knotwork Thor's Hammer"
29,93 €
Northern Viking Jewelry®-Riipus "Knotwork Thorin Vasara" Northern Viking Jewelry®-Riipus "Knotwork Thorin Vasara"
29,93 €
Northern Viking Jewelry®-Riipus "Viking Lovers" Northern Viking Jewelry®-Riipus "Viking Lovers"
44,93 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa tätä tuoteryhmää: Korvakorut